top of page
  • thaolekristian

Design en vakker blogg

Når det kommer til design, har Wix-bloggen alt du trenger for å opprette et vakkert innlegg som vil fange leserens oppmerksomhet. Ta en titt på våre essensielle designfunksjoner.


Velg blant mange vakre oppsett


Blogg-feeden din kommer med mange responsive oppsett som du kan velge mellom. Fra blogg-feedens innstillinger i redigeringsverktøyet kan du velge det riktige oppsettet for bloggen din. Det redaksjonelle oppsettet er suverent hvis leserne skal finne innlegg som interesserer dem. Eller du kan gå for et side-om-side oppsett som lar leserne bla nedover og se innleggene dine ett for ett. Når du har valgt et oppsett, kan du endre innstillingene for å tilpasse det nøyaktig som du vil.


Fra innstillinger kan du også velge andre ting du kan vise på blogg-feeden, som for eksempel en bloggmeny, et forfatternavn, likes og visninger med mer.


Tilpass innleggssiden din


Gå til innleggssiden i redigeringsverktøyet for å tilpasse innstillinger for innleggene dine. Hvis du endrer noe her, vil det samtidig endre oppsett og design for alle innleggene dine.


Hold leserne dine engasjerte ved å la dem legge igjen kommentarer og dele innleggene dine på sosiale medier. Du kan også vise tagger og lignende innlegg nederst på innleggene dine for å hjelpe leserne til å oppdage flere av innleggene og fortsette å lese.0 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page